SONY DSCNovák Zsuzsanna vagyok. Közel 20 éve dolgozom kozmetikusként. Munkámban folyamatosan a minőség iránti elkötelezettség és a szakma szeretete vezérel.

A természetes kozmetikumok és alapanyagok alkalmazása számomra elsődleges szempont. Az igényes szépség eltökélt híveként rendszeresen részt veszek szakmai fórumokon és továbbképzéseken, melyet a 2010-es évben a Pandhy’s szakmai díjjal jutalmazott.

A kozmetika tiszta, friss és egészséges léköréről infrapanel gondoskodik, mely elsősorban vendégeink komfort érzetének emelése érdekében került beépítésre.

Szőrtelenítés, arc- és testkezelések: www.pandhys.hu

Célom, hogy vendégeimnek minőségi alapanyagokkal, minőségi szolgáltatást nyújtsak a kozmetikai szakma aktuális irányvonalát követve.

Aroma arckezelés | Panarom

A lélek és a test állapota, ennek harmóniája határozza meg a bőr állapotát. Ez a kezelési programom alappillére. Erre építkezem. Azért fordultam a növényekhez, illóolajokhoz és virág elixírekhez, mert tapasztalatom szerint ezek az élő anyagok tudnak az ember számára megfelelő információval és éltető erővel szolgálni.

~ Feller Adrienne | Panarom

Az új kezelési formula már elérhető a kozemikában. Részletes információ: www.panarom.hu

Lemondási feltételek

Az időpont foglalást lemondani az időpont előtt 24 órával lehetséges.
Ellenkező esetben, 7.000.- ft készenléti díj fizetendő a következő kezelés alkalmával.
Megértésüket köszönöm: Kosztolányi Zsuzsanna

Legyél te az első aki hozzászól!

Mit szólsz hozzá?

*A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>