augusztus 15, 2013 | kategória alkalmi frizura, esküvői konty, női frizura | szerkesztő

2010 óta körbefordult a világ. A Rábavölgyi Szépségszalon megnyitójára készült videón egy fiatalos, ”rendetlen, zilált” feltűzést készítettem. Ezt a frizurát Kristen Stewart inspirálta, aki az akkor éppen aktuális Twilight film bemutatóján jelent meg ilyen hajjal.

Hát kérem szépen, most újra ez a divat. Persze Kristen azóta tovább lépet, melyről az alábbiakban szintén láthattok képeket. A lényeg nem változott, hajfonás és copf…

2010-ben Kristen Stewart, az ugyan ekkor készült rábavölgyi féle frizura és az instyle.co.uk mostani fotói sorrendben:

Nagyon szép Demi Lovato egyszerű fonásból készült feltűzése, de sokkal mutatósabb ugyan ez halszálkából, ahogy az utolsó képen láthatjuk Jennifer Morrison esetében. Nem csak feltűzve szép, mint az alábbi képen Rita Ora hajánál. Meg kell jegyezni, hogy a nyarat követően sem múlik a copf örület, az online divatkereskedő ASOS őszi-téli kollekcióját is egy copfos modell mutatja be, talán nem véletlenül:

Most pedig nézzük, hogyan lépett tovább Kristen Stewart. Láttunk kislányos oldalcopfot, nagyon nőies halszálkát és romantikus feltűzést, jöjjön egy vagány pánkos amazon frizura Kristen és a modell Cara Delevingne bemutatásában:

forrás: instyle.co.uk
[KWM_MEGOSZTAS]

Legyél te az első aki hozzászól!

Mit szólsz hozzá?

*A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>